Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Allt om Linser
  Nyheter
Facebook Instagram

Tisdag 11 december 2018

Stabila linser - för dig med kraftig astigmatism, torra ögon mm

Stabila linserStabila linser kan vara ett bra alternativ för dig som lider av kraftig astigmatism eller har någon typ av ögonsjukdom, exempelvis keratokonus. Även du som har torra ögon kan fördelaktigt använda stabila linser. Här kan du läsa mer om fördelarna med stabila linser

Torsdag 29 november 2018

Börjar du få ålderssynthet? Prova progressiva linser!

Progressiva linserIdag är det väldigt smidigt att korrigera ålderssyntehet med progressiva linser. Denna typ av linser delas upp i multifokala linser och bifokala linser. Multifokala linser är dock ett bra alternativ för dig som idag använder progressiva glas och läsglasögon. Här kan du läsa mer om progressvia och multifokala linser.

Onsdag 21 november 2018

Veckolinser - kanske något för dig?!

VeckolinserEndagslinser är smidiga att använda då du enkelt sätter i ett nytt par varje dag och slänger dem på kvällen när du går och lägger dig. Dock är kostnaden för endagslinser dyrare än för exempelvis månadslinser. Månadslinser kan å andra sidan kännas något krångligare att använda då de kräver mer skötsel. Om du går i dessa tankar så kan veckolinser kanske vara något för dig. Här går vi igenom allt du behöver veta om veckolinser.

Fredag 16 november 2018

Får vi bättre syn av blåbär och morötter?

Kost och ögonhälsaAtt det du äter påverkar din hälsa är nog alla medvetna om, men att det även kan ha en effekt på ditt seende är det nog inte lika många som är medvetna om. Vilka livsmedel är det då som hjälper oss förbättra vår syn? Är morötter så bra som vi alltid trott när det gäller vårt mörkerseende? Hur kan blåbär påverka vår syn? Vi reder ut en del av de påståenden som florerar i media och ser även över några gamla myter. Här kan du läsa mer om hur din kost påverkar synen.

Tisdag 13 november 2018

Avaira - Månadslinser från CooperVision

Avaira VitalityAvaira kontaktlinser tillverkas av silikonhydrogel med Aquaform-teknologin. Denna teknik gör det möjligt för linsen att släppa igenom mer syre till ögat vilket gör att ögonen hålls naturligt fuktiga. Du kan läsa mer om de olika modeller som finns att tillgå nedan.

Avaira Toric
Avaira Vitality

Torsdag 8 november 2018

Air Optix - Linser från Alcon

Air Optix AquaAir Optix är en populär kontaktlins från Alcon (Ciba Vision). Kontaktlinsen kommer i ett flertal olika modeller och är en av de mer populära månadslinserna på marknaden men finns även som dygnet-runt-lins. Läs mer om de olika modellerna via länkarna nedan.

Air Optix EX
Air Optix Plus HydraGlyde
Air Optix for Astigmatism
Air Optix Night & Day Aqua

Fredag 2 november 2018

Acuvue - Kontaktlinser från Johnson & Johnson

Acuvue OasysAcuvue är ett av världens största kontaktlinsmärken och går att köpa i ett stort antal olika modeller beroende på vilket synfel du har. Här kan du läsa mer ingående information om några av deras populäraste linsmodeller: 

- Acuvue Vita
1 Day Acuvue Moist For Astigmatism
1 Day Acuvue Moist Multifocal
Acuvue Oasys For Astigmatism
- Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe
Acuvue Oasys 1-day For Astigmatism With Hydralux

Tisdag 9 oktober 2018

TrueLens - MisterSpex lanserar lins under eget varumärke

TrueLensTrueLens är MisterSpex första kontaktlins under eget varumärke. Linsen finns att köpa i sex olika varianter. TrueLens Platinum Daily, TrueLens Premium Daily, TrueLens Platinum Toric, TrueLens Premium Monthly, TrueLens Premium Monthly Toric och TrueLens Premium Monthly Multifocal. Linserna tillverkas av CooperVision och Bausch & Lomb. Du hittar linserna i vår guide till Optikerns Märken.

Måndag 1 oktober 2018

Uppdateringar på Allt om Linser

Vi har idag lanserat vårt nya sök som gör det enklare för dig som besökare att hitta just den lins du letar efter. Vi går även igenom strukturen på sajten för att förbättra hur vi presenterar information under respektive avdelning. Förändringarna sker successivt och kommer synas både på desktop och mobilversionen av Allt om Linser.

Hör gärna av dig med feedback eller om du hittar något som inte fungerar som det ska. Du når oss enklast via mail eller per telefon under arbetstid.

Måndag 10 september 2018

LensNow - Ny återförsäljare på Alltomlinser.se!

LensNowNu ger sig grundarna av Parfym.se in i linsbranschen. Deras nya satsning heter LensNow och har som mål att ge användarna en enkel och smidig linsbutik online. Här kan du läsa mer om LensNow.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Partners | Öppet köp | Press | RSS | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2019 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram