Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser
 ⤏ Nyheterhttps://www.alltomlinser.se/blogg/linser.asp
Facebook Instagram

Nyheter om linser

Onsdag 10 februari 2021

Behöver du progressiva glasögon?

För de allra flesta så börjar synen försämras i 40-årsåldern. Det är främst seendet på nära håll som försämras och ofta i samband med läsning. Det är här de progressiva glasögonen kommer till sin rätt. Läs mer om hur progressiva glasögon kan hjälpa dig!

Onsdag 10 februari 2021

Precision 1 och Precision 1 For Astigmatism - Nya linser från Alcon

Precision 1 linserna är utformade för att ge komfort hela dagen. Smartsurface-tekniken innebär att varje lins har ett tunt lager fukt på ytan, vilket ger en stor komfort. Linserna kommer att finnas i styrka från -12 till +8, diameter på 14,2 mm och en baskurva på 8,3. Precision 1 är en silikonhydrogellins tillverkade av materialet Verofilcon A.

Precision 1Precision 1 for Astigmatism

Läs mer om Precision 1

Läs mer om Precision 1 for Astigmatism

Tisdag 9 februari 2021

Biofinity Toric Multifocal - Ny lins!

Under våren lanserar CooperVision linsen Biofinity Toric Multifocal som är en multifokal dygnet-runt lins som korrigerar presbyopi och astigmatism.

Biofinity Toric Multifocal är godkänd att bäras i upp till 30 dagar (29 nätter) i sträck och kombinerar komfort, beprövad optisk design och pålitlig teknik från Biofinity Toric och Biofinity Multifocal.

Biofinity Toric Multifocal

Läs mer Biofinity Toric Multifocal

Tisdag 9 februari 2021

Air Optix Colors - 3 nya färger!

Air Optix Colors finns nu tillgänglig i hela 12 färger. Dom 3 nya färgerna är True Sapphire, Amethyst och Turkos. Sedan tidigare så finns Air Optix Colors även i Grå, Blå, Grön, Pure Hazel, Brun, Sterling Grey, Brilliant Blue , Gemstone Green och Honey.

Air Optix Colors

Läs mer om Air Optix Colors

Tisdag 4 februari 2020

Nytt uppdaterat mobilsök på Alltomlinser.se!

Nu har vi lanserat vårt uppdaterade mobilsök med förbättrad funktionalitet. Vi har med denna uppdatering lagt in möjligheten att söka på fler sätt än tidigare efter sina linser. Det nya söket gör det möjligt att både söka med fritext och få upp förslag på linser som kan vara relevanta för sin sökfras, men även att som tidigare kunna scrolla ner till önskad lins via dropdown-söket.

Vi har även lagt in en short-list till de mest populära linserna som söks efter på Allt om Linser, för att göra det ännu mer enkelt att snabbt hitta till den lins man eftersöker. Gå gärna in och pröva den nya funktionaliteten och tveka inte att höra av dig om du hittar något som inte fungerar som det ska eller om du har förslag på ännu fler förbättringar.

Tisdag 12 november 2019

Hur går en synundersökning för barn till?

Vad är det för skillnad på en synundersökning för barn och vuxna? Vi reder ut begreppen och ger dig en ordentlig genomgång om skillnaderna och vad du bör tänka på. Här kan du läsa allt om synundersökning för barn

Tisdag 5 november 2019

Vilka synkrav gäller för olika yrken?

Går du och funderar på att bli lokförare eller polis? Vet du vilka synkrav som gäller för dessa yrken? Vi har tagit fram en lista över populära yrken som det ställs krav på gällande din synskärpa. Läs mer om vad som gäller för just det yrke du är intresserad av här: https://www.alltomlinser.se/synkrav-yrken.asp

Tisdag 15 oktober 2019

Så källsorterar du dina kontaktlinser och linsförpackningar!

Du är väl inte en av dem som bidrar med att öka tillförseln av mikroplaster till våra hav genom att spola ner dina använda kontaktlinser?! Bra, då kan vi hjälpa dig ytterligare med följande guide till vad du ska tänka på när du återvinner dina använda kontaktlinser och linsförpackningar.  

Tisdag 11 december 2018

Stabila linser - för dig med kraftig astigmatism, torra ögon mm

Stabila linserStabila linser kan vara ett bra alternativ för dig som lider av kraftig astigmatism eller har någon typ av ögonsjukdom, exempelvis keratokonus. Även du som har torra ögon kan fördelaktigt använda stabila linser. Här kan du läsa mer om fördelarna med stabila linser

Torsdag 29 november 2018

Börjar du få ålderssynthet? Prova progressiva linser!

Progressiva linserIdag är det väldigt smidigt att korrigera ålderssyntehet med progressiva linser. Denna typ av linser delas upp i multifokala linser och bifokala linser. Multifokala linser är dock ett bra alternativ för dig som idag använder progressiva glas och läsglasögon. Här kan du läsa mer om progressvia och multifokala linser.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2021 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram