Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser
 ⤏ Nyheterhttps://www.alltomlinser.se/blogg/2008_10_01_archive.asp
Facebook Instagram

fredag 31 oktober 2008

Tidig upptäckt och behandling kan förebygga synnedsättning hos barn

Peter Jakobsson, överläkare på ögonkliniken vid Universitetssjukhuset i Linköping visar med sin forskning att det är oerhört viktigt att vara ute i god tid för att kunna förebygga barnögonsjukdomar.

"Synsvaghet i åldrarna över tio till tolv år kan inte förbättras. Efter denna ålder tvingas vi helt enkelt acceptera en begränsad synförmåga."

Läs mer om Peter Jakobssons forskning och hans utmärkelse - Marianne Bernadottes pris - på Landstingets webbplats.

onsdag 22 oktober 2008

Synsam stämmer Lensway

Konflikten handlar om Synsams linsvarumärke Eye Q. Synsam "brandar" om Ocular Sciences originalvarumärke, Biomedics till deras eget varumärke Eye Q. Detta är väldigt vanligt förekommande idag och de flesta optikerkedjor har sina egna "ombrandade" varumärken i sitt utbud. Några exempel på dessa varumärken hittar du här i vår märkesguide. Lensway har i sin marknadsföring använt sig av Synsams varumärke Eye Q, för att informera deras kunder om att de kan erbjuda samma linser billigare fast i originalvarumärket Biomedics namn.

Synsam stämmer Lensway eftersom de enligt Synsam brutit mot villkoren i en förlikning i Marknadsdomstolen. Nu väntar således en stämning i Stockholms tingsrätt.

Du kan läsa hela nyheten här i Dagens Media.

måndag 20 oktober 2008

Det lönar sig att prisjämföra på Alltomlinser.se

En stor del av de återförsäljare som ligger med i vår prisjämförelse erbjuder fri frakt för de kunder som kommer till deras webbshop via Alltomlinser.se. Detta är något att tänka på när du är inne och kollar priserna på lunchen och sen väljer att handla dina linser senare på kvällen när du kommer hem. Glöm inte att gå samma väg som på lunchen för att inte missa den fria frakten...

Yourlenses, Netlens, Lenson och LensesOnly är några exempel på återförsäljare som erbjuder fri frakt via Alltomlinser.se.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram