Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser
 ⤏ Blogghttps://www.alltomlinser.se/blogg/2009/08/forbattring-av-soket-pa-alltomlinserse.asp
Facebook Instagram

onsdag 19 augusti 2009

Förbättring av söket på Alltomlinser.se


Nu har vi på Alltomlinser ytterligare förbättrat produktsöket för dig som användare. Det som är nytt är ett bättre integrerat system för felstavningskorrigering samt större möjligheter att söka direkt i söket på så kallade re-brandade linser från optikkedjorna. Ta er en titt och kom gärna med feedback om det är något som ni tycker är mindre bra eller som ni saknar.

0 kommentarer:

<< Startsida

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram