Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser
 ⤏ 
Hitta Optiker
 ⤏ 
Synsam
Facebook Instagram
Synsam
 • Betyg 2.8/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Läs/skriv recensioner2 recensioner

KontaktinformationKontaktinformationUtbud/tjänsterUtbud/tjänster

Synsam

SynsamPå Synsam har vi sedan 1968 arbetat för att hjälpa alla att se bra och se bra ut. Idag är Synsam rikstäckande och består av drygt 195 butiker i Sverige och cirka 450 i Norden.

Vi är en av Europas ledande aktör inom optikbranschen och erbjuder unika lösningar inom både ögonhälsa och ögonmode med ett brett sortiment som utgår från dina behov som kund.

Vi underlättar din vardag - linser ska vara enkelt.
För att du ska prestera bättre i din vardag är det viktigt att du har korrekt styrka på dina linser. Synsams optiker undersöker dina ögon och rekommenderar dig rätt val av linser för just dina, unika ögon. För att underlätta din vardag erbjuder Synsam linsabonnemang, en bekvämlighet som fler och fler väljer. Dina linser skickas då direkt hem till dig så ofta som du själv önskar och kostnaden dras från ditt konto i samband med leveransen.

Synsams nära och ofta långa kontakt med dig som kund i kombination med det senaste inom mode, sortiment, teknik och undersökningsmetoder gör Synsam till ett klokt och tryggt val - både för dig och dina ögons skull.

Sök din lokala Synsambutik

Recensioner Synsam

Skriv recension »

 • recenserad av William A. (2022-12-08) [ Anmäl recension ]

  Första och sista gången jag beställer från synsam: Otroligt missnöjd och fått en oseriös känsla av företaget.

  Jag har nu använt linser i 5 månader och har alltid kört samma märke, dailies total 1, jag köpte först dessa hos min optiker utan några problem alls. Efter att ha köpt dessa några månader genom min optiker så bestämde jag mig för att köpa dessa genom synsam, jag kollade då upp styrkan, -1,5 på vänster öga och -1,25 på höger öga, BC nummer 8,5, DIA 14.1. Jag letade upp exakt dessa linser på synsam, beställde dom och kunde då bekräfta att det var exakt samma linser. Jag provar dom och min syn blir aningen sämre än utan linser!! Jag testar flera linser från paketen, både av -1,5 samt -1,25 och får samma resultat med båda. Jag drar då slutsatsen att linserna kommer från en dålig batch, att dom inte blivit slipade rätt eller mer sannolikt att dom inte blivit slipade alls. Vanligtvis med linser så är skillnaden väldigt märkbar. Jag ringer då synsam och dom skickar en till förpackning av samma märke, dom hävdar att detta är en annan batch men kan se på förpackningen att batch numret är samma, därav N1216424. Jag får samma resultat med dessa ersättningslinser, dom är också felaktigt slipade! När jag då kontaktar dom så står dom fast vid att det är en annan batch och därav högst osannolikt att även dessa är felaktiga, jag bestrider detta och dom ber mig skicka bilder på linserna samt förpackningarna vilket jag gör, självklart kan dom inte se något utifrån dessa bilderna då linserna ser normala ut annars. Jag köper därefter samma linser från ett annat företag och då funkar dom utmärkt! Synsam säger att jag inte kommer få någon ersättning och tror alltså att jag ljuger om detta för att spara drygt 600 kr? Jag kontaktar klarna och dom tar synsams sida. Ni som funderar på att köpa från synsam, GÖR INTE DET! Är otroligt missnöjd med deras kundservice som uppfattas otroligt oseriös, personen man har kontakt med svarar sällan på frågor och ger ologiska svar. Det är så fult av dom att anta att jag ljuger om detta när dom så uppenbart har felaktiga kontaktlinser. Har lagt så mycket tid på kundservice med dom och klarna, det är inte värt besväret, välj något annat företag istället för att undvika krångel!

  /William A.

 • recenserad av Anna O. (2013-03-11) [ Anmäl recension ]

  Jag brukar undersöka mina ögon hos Synsam och det har alltid fungerat bra. Däremot köper jag mina linser på nätet då deras priser är något höga.

  /Anna O.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram