Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser
 ⤏ Billiga kontaktlinserhttps://www.alltomlinser.se/billiga-kontaktlinser/billiga-kontaktlinser.asp
Facebook Instagram

Billiga linser

 - Välkommen till Alltomlinser.se din guide till billiga linser online. Här hittar du information och recensioner om kontaktlinser, saker att tänka på vid köp av linser, säkerhet, leveranstider och mycket mer. Vårt mål är att presentera de billigaste och bästa linserna på nätet inom respektive kategori tex endagslinser, månadslinser, dygnetruntlinser, färgade linser mm. Denna artikel kommer ge dig handfasta tips du kan använda för att vara säker på att de linser du köper är de billigaste linserna som går att hitta online.

Nedan finner du ett urval av de bästa erbjudandena som finns på marknaden idag. Samtliga priser uppdaterades den 23 maj 2024.

Focus Dailies

Bäst pris Focus Dailies

Focus DAILIES. Tillverkare: Alcon. 1 paket innehåller: 30 kontaktlinser. Förpackningen i..

207 kr
Mister Spex

Biofinity

Bäst pris Biofinity

Månadslinserna Biofinity (3 linser) är tillverkade utav ett silikonhydrogel materal. Lin..

204 kr
Alensa

1 Day Acuvue Moist

Bäst pris 1 Day Acuvue Moist

1-Day Acuvue Moist är en vidareutveckling av 1-Day Acuvue och ger en högre komfort från ..

256 kr
Lenson

Dailies AquaComfort Plus

Bäst pris Dailies AquaComfort Plus

DAILIES AquaComfort Plus. Tillverkare: Alcon. 1 paket innehåller: 30 kontaktlinser. Förp..

209 kr
Mister Spex

Proclear 1 Day

Bäst pris Proclear 1 Day

Proclear 1 day. Tillverkare: Cooper Vision. 1 paket innehåller: 30 kontaktlinser. Förpac..

207 kr
Mister Spex

Acuvue Oasys

Bäst pris Acuvue Oasys

ACUVUE Oasys. Tillverkare: Johnson & Johnson. 1 paket innehåller: 6 kontaktlinser. F..

289 kr
Mister Spex
 • 1.
 • 364 kr364
 • Mister Spex

Prisjämför fler Biofinity linser


Hur hittar jag billiga linser på nätet?

Hur ska man då gå tillväga för att hitta billiga linser på nätet? Det finns många svar på denna fråga och vi tänkte ge dig en utförlig genomgång av de bästa tipsen som finns att tillgå idag.

Innehåll artikel

Det bör poängteras att alla tips inte är tillgängliga för alla linsbärare då vissa är kopplade till medlemskap i föreningar mm. I vissa fall går även flera erbjudanden att kombinera med varandra, så var inte rädd för att ta fram en föreningsrabatt även om du redan fått mängdrabatt på ditt köp.

Prisjämförelser - Prisjämför dina linser

Eftersom du läser denna text så har du redan använt dig av vårt första tips, en prisjämförelse. Att kolla upp priset på just din lins via en prisjämförelse är alltid steg ett i jakten på billiga linser. Utöver själva priset får du här även bra information om leveranstider, fraktpriser mm.

Mängdrabatt på din lins

För inte så länge sedan så var mängdrabatt väldigt ovanligt när man handlade sina linser på nätet. Idag är detta mer vanligt och man kan spara stora pengar på att planera sina köp i förväg. Vissa butiker erbjuder rabatter som sträcker sig ända upp till årsförbrukningar av linser. Var dock noga på att kontrollera vad som gäller för denna typ av köp. Många gånger så annonseras ett billigt pris ut för din valda lins, men kravet för att få detta pris är att man köper ett visst antal av produkten i fråga. Se därför till att ta reda på hur många linspaket du behöver köpa för att få det erbjudna priset.

Antal linser per förpackning

Ett enkelt sätt att spara pengar på sina linser är att köpa större förpackningar av sin ordinerade lins. Delar du antalet linser i förpackningen med priset så får du fram priset per lins. Många gånger är priset per lins lägre om du köper exempelvis 90-pack istället för 30-pack. Har du de ekonomiska möjligheterna så är det oftast smartast att köpa ett större linspaket än ett mindre.

Optikerns linser

Många är ovetande om att optikerns linser ofta finns att köpa på nätet under sitt originalnamn. En lins som du fått ordinerad från din optiker under ett namn, kan i själva verket vara en re-brandad lins från en av de stora linstillverkarna på marknaden. Genom att använda vår guide till optikerns linser, kan du hitta vad motsvarigheten heter på nätet. Många gånger är den icke re-brandade linsen billigare än sin brandade motpart.

Utgående modeller

Om du använder en kontaktlins som har slutat tillverkas, kan du göra bra klipp genom att fylla på ditt linsförråd genom att handla dessa linser till kraftigt rabatterade priser hos de återförsäljare som fortfarande har dessa kontaktlinser i lager. Var dock noga med att kolla upp sista förbrukningsdatumet på de linser du köper.

Uppgraderingar

Linstillverkarna utvecklar hela tiden sina produktutbud och lanserar nya förbättrade linser med jämna mellanrum. Här finns det pengar att spara när tillverkarna lanserar nya produkter och uppgraderingskampanjer. Håll utkik efter nya versioner av din lins, och framförallt efter uppgraderade versioner av linser som inte kräver någon ny tillpassning. Ibland blir priset inte längre än tidigare men du får en bättre lins för nästan samma pengar som tidigare.

Studentrabatt på linser

Är du student så erbjuder de flesta återförsäljare någon typ av rabatt vid ett köp av kontaktlinser från deras webbshop. Jämför dessa erbjudanden med varandra då det kan skilja en hel del i hur generösa återförsäljarna är med sina studentrabatter. Var dock noga med att kolla hur priset skiljer sig i förhållande till priset som erbjuds via prisjämförelserna. Ibland kan du kombinera dessa erbjudanden med varandra.

Föreningar

Om du är medlem i någon typ av förening, exempelvis Villaägarna, så har du möjlighet att ta del av rabatterade priser på dina kontaktlinser. Här kan det skilja en hel del i hur stora rabatterna är mellan de olika föreningarna, men det är alltid värt att kolla upp inför ett köp.

Vanliga frågor om att köpa billiga linser

 • Var köper man sina linser billigast?

  Detta kan skilja från dag till dag mellan olika butiker. Vi rekommenderar därför alltid att man jämför priser på sina linser innan man beställer.

 • Finns det några risker med att handla linser online?

  Nej, har du ett recept från din optiker och beställer enligt detta receptet så är det lika säkert att beställa online som i fysisk butik, dessutom är det billigare och du får dina linser direkt hem i brevlådan.

 • Är det alltid billigare att köpa 90-pack än 30-pack?

  Ja det brukar alltid bli billigare att köpa linser i storpack.

 • Tillkommer frakt när man handlar linser online?

  Dom populäraste och billigaste butikerna på Alltomlinser.se erbjuder gratis frakt när du handlar dina linser via oss.

 • Vilka är dom bästa linserna?

  Dom bästa linserna är de linser som din optiker ordinerat dig, skulle du inte vara nöjd med dina linser så bör du gå tillbaka till din optiker för att få prova ut nya linser.

 • Billiga kontaktlinser - Produkttester

  Opti-free Express NoRub.

  Opti-free Express NoRub.

  Opti-free Express "No Rub" är en sk gnuggfri linsvätska som används för desinfektion, rengöring, sköljning, fuktning och förvaring av alla mjuka kontaktlinser. Fyll etuiet med linsvätskan och förvara linserna där över natten eller minst 6 timmer. Båda sidorna på linsen ska sköljas ordentligt innan användning.

  Sök billigast priset på Opti-free Express
  Soflens Daily Disposable

  Soflens Daily Disposable

  Soflens Daily Disposable är endagslinser som har en så kallad asfärisk optik som ger dig en förbättrad synkvalitet. Detaljer framträder tydligare, kontraster blir skarpare, färger blir klarare och du ser även bättre i mörker.

  Använder du Soflens OneDay kan du uppgradera till nya Soflens Daily Disposable utan nytillpassning.

  Sök billigast priset på Soflens Daily Disposable


  Dailies AquaComfort Plus

  Dailies AquaComfort Plus

  4 av 5 linsanvändare tycker att Dailies AquaComfort Plus är bekvämare än vanliga Focus Dailies. Linserna innehåller ett fuktgivande ämne som frigörs vid varje blinkning och lämpar sig därför extra bra för linsanvändare som kan uppleva att ögonen blir torra mot dagens slut. Dailes AquaComfortPlus har extra tunna kanter och är tillverkade av ett ickejoniskt material som motverkar proteinbeläggningar på linserna.

  Ingen ny tillpassning krävs för dig som idag använder Focus Dailies.

  Sök billigast priset på Dailies AquaComfort Plus


  1 Day Acuvue TruEye

  1 Day Acuvue TruEye

  1 Day Acuvue TruEye är den första endagslinsen av silikonhydrogel, ett material som släpper igenom extra mycket syre. Linserna har också "inbyggda komfortdroppar" som återfuktar ögat varje gång du blinkar. De är därför särskilt lämpliga för personer med känsliga eller torra ögon. Linserna har dessutom högsta klassens UV-skydd.

  Sök billigast priset på 1 Day Acuvue TruEye
  Air Optix Aqua Multifocal

  Air Optix Aqua Multifocal

  Om du börjar närma dig 40 och har problem med att fokusera på föremål på medellånga avstånd är Air Optix Aqua Multifocal lösningen för dig. Dessa kontaktlinser med Precision Profile-design ger dig skarp och klar syn på alla avstånd vid begynnande presbyopi.

  Sök billigast priset på Air Optix Aqua Multifocal
  Air Optix Aqua

  Air Optix Aqua

  Air Optix Aqua är en månadslins av silikonhydrogel, som släpper igenom flera gånger mer syre än andra linsmaterial. Du kan därför ha på dig linserna när du sover. Materialet bevarar dessutom fukt, du slipper därför torra ögon och linserna känns bekväma att bära.

  Sök billigast priset på Air Optix Aqua
  Opti-Free Replenish

  Opti-Free Replenish

  Opti-Free RepleniSH är efterföljaren till Opti-Free Express och lanserades 2006. RepleniSH är den linsvätska som flest optiker i USA rekommenderar. En av anledningarna är att RepleniSH är en av få linsvätskor på marknaden som bevisligen visat att den kan behålla linskomforten i upp till 14 timmar. Ingen annan linsvätska har kunnat uppvisa så lång bärarkomfort. I genomsnitt bär vi linser i ca 13 timmar om dagen.


  Biofinity

  Biofinity

  Biofinity är en dygnet-runt lins som är godkända för att bäras upp till 30 dagar. Linsen som är tillverkad av silikonhydrogel har även Aquaform-teknologi, som gör att linsen effektivt håller kvar vatten och släpper igenom syre.

  Sök billigast priset på Biofinity
  Acuvue Oasys

  Acuvue Oasys

  Om du söker en bekväm lins med bra komfort och som motverkar uttorkning av ögat så kan Acuvue Oasys vara linsen för dig. Acuvue Oasys med Hydraclear Plus Technology motverkar torrhet, obehag och irritation.

  Sök billigast priset på Acuvue Oasys
Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram