Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Linsvätskalinsvatska.asp ⤏ 
Opti-Free RepleniSH
Facebook Instagram

Opti-Free RepleniSH

Opti-free replenish
Opti-Free RepleniSH är en vidareutveckling av Opti-Free Express. RepleniSH lanserades i USA 2006 och är den mest rekommenderade linsvätskan av optiker i USA. Till skillnad från alla andra linsvätskor på marknaden så har RepleniSH bevisligen visat att den behåller linskomforten i upp till 14 timmar. Ingen annan linsvätska har visats ge så lång linsbärarkomfort. Den genomsnittliga linsbärartiden är 13 timmar. Den amerikanska motsvarigheten till Svenska Läkemedelsverket heter FDA (Food and drug administration) och denna myndighet har gett RepleniSH FDA-godkännande för denna egenskap.Opti-Free RepleniSH uppfyller ett flertal kvalitetskrav från FDA. Den stora skillnaden mellan Express och RepleniSH är att RepleniSH ger bättre komfort.

Opti-Free RepleniSH möjliggör så att linsen hålls fuktig med hjälp av din egen tårfilm.

RepleniSH är speciellt framtagen för silikon hydrogellinser, men fungerar lika bra på alla mjuka kontaktlinsmaterial. RepleniSH innehåller som i Opti-Free Express, det sedan över 20 år beprövade och väldokumenterade milda desinficeringsmedlet Polyquad. Polyquadmolekylen är mycket stor i förhållande till andra konserveringsmedels molekystorlek vilket innebär att penetration in i linsmaterialet minimeras. Detta är mycket viktigt med tanke på de nya linsmaterialen som kommit ut på marknaden.

RepleniSH minskar förekomsten av fettbeläggningar, vilket är ett relativt vanligt problem med silkon hydrogellinser, och minskar även förekomsten av rödögdhet.

RepleniSH uppfyller de högsta desificeringskraven för en linsvätska, till skillnad från många andra linsvätskor. Detta gör också att RepleniSH är ett lämpligt val av linsvätska vid resor utomlands. RepleniSH innehåller även det naturliga ämnet Citrat, som minskar förekomsten av proteinbeläggningar.Opti-Free RepleniSH är till för dig som ställer de högsta kraven på komfort och säkerhet för dina ögon samt att linserna rengörs på det effektivaste sättet. RepleniSH finns i 60 ml, 120 ml och i 300 ml flaskor.

För mer information om Opti-Free RepleniSH kontakta din optiker. RepleniSH kan endast köpas i optikerhandeln.

  • 1.
  • 207 kr207
  • Mister Spex

Prisjämför fler Focus Dailies linser


Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram