Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser
 ⤏ Nyheterhttps://www.alltomlinser.se/blogg/2008/10/synsam-stmmer-lensway.asp
Facebook Instagram

onsdag 22 oktober 2008

Synsam stämmer Lensway

Konflikten handlar om Synsams linsvarumärke Eye Q. Synsam "brandar" om Ocular Sciences originalvarumärke, Biomedics till deras eget varumärke Eye Q. Detta är väldigt vanligt förekommande idag och de flesta optikerkedjor har sina egna "ombrandade" varumärken i sitt utbud. Några exempel på dessa varumärken hittar du här i vår märkesguide. Lensway har i sin marknadsföring använt sig av Synsams varumärke Eye Q, för att informera deras kunder om att de kan erbjuda samma linser billigare fast i originalvarumärket Biomedics namn.

Synsam stämmer Lensway eftersom de enligt Synsam brutit mot villkoren i en förlikning i Marknadsdomstolen. Nu väntar således en stämning i Stockholms tingsrätt.

Du kan läsa hela nyheten här i Dagens Media.

0 kommentarer:

<< Startsida

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram