Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser
 ⤏ Blogghttps://www.alltomlinser.se/blogg/2009/10/alltomlinser-i-pressen.asp
Facebook Instagram

fredag 30 oktober 2009

Alltomlinser i pressen...

Härom dagen publicerade Råd & Rön en prisjämförelse av kontaktlinser på nätet och i butik. Alltomlinser har varit ett av deras hjälpmedel i denna undersökning och omnämns ett antal ggr i artikeln. Då artikeln endast kan läsas om man betalar 25 kr på deras sajt så kan vi inte lägga ut hela artikeln åt er utan endast några utdrag från den.

"Sajten Alltomlinser.se kan vara en väg att hitta rätt i linsdjungeln. Man skriver in namnet på sin lins, och får en lista över vilken nätbutik som har det billigaste erbjudandet på just den linsen. Men eftersom den bara jämför priserna hos åtta nätbutiker (under en kort period hade vi endast 8 butiker listade men idag är denna siffra 12, Alltomlinsers anmärkning.) så är den långt ifrån heltäckande.

Den är dock lätt att använda, och kan fungera som en bra vägledning för den som aldrig köpt linser på nätet innan. Dessutom kan man genom Alltomlinser.se få erbjudande om till exempel gratis frakt."

Om du är intresserad av att läsa hela artikeln så hittar du den här: Fynda på nätet eller handla dyrt i butik

0 kommentarer:

<< Startsida

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram