Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheterlinser.asp ⤏ 
november 2011
Facebook Instagram

Fredag 18 november 2011

Allt om Linser i mobilen!

Alltomlinser mobil versionNu finns Alltomlinser.se i en mobilvänlig version vilket gör det enklare för dig som använder din smartphone till att surfa på nätet, att använda vår tjänst.

Användargränssnittet har skalats ner till att endast innehålla det absolut mest väsentliga, en sökfunktion samt en möjlighet att spara din valda sökning för framtida användning.

Vill du surfa till vår webbversion kan du självklart göra det genom att välja "Klassisk version" längst ner på sidan.

Gränssnittet fungerar både för Iphone och Android. Använder du dig av en Ipad är detta inte heller några problem då vår vanliga webberversion finns anpassad för den version av Safari som Ipad använder.

Du är varmt välkommen att testa oss i mobilen och komma med feedback.

Onsdag 9 november 2011

Utökad information på linsåterförsäljarnas infosidor

Trygg E-handelNu har vi utökat innehållet på linsåterförsäljarnas informationssidor att inkludera uppgifter om de är kvalitetsmärkta med Trygg E-handel eller inte.

Trygg E-handel är en kvalitetsstämpel som tagits fram för att ställa krav på e-handlarna att på ett tydligare sätt informera om de villkor som gäller när man utför ett köp hos dem. Kvalitetsstämpeln är även tänkt att medföra en ökad medvetenhet hos  konsumenten gällande de rättigheter de besitter när de handlar på internet.

Du kan läsa mer om Trygg E-handel på www.tryggehandel.se.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram