Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheterlinser.asp ⤏ 
juni 2010
Facebook Instagram

Måndag 14 juni 2010

Specsavers växer - öppnar ytterligare 20 butiker i Sverige

Synsam är marknadsledare i Sverige med en försäljning på 1.75 miljarder från sina 150 butiker. Specsavers har med en försäljning på 869 miljoner passerat Synoptik och har nu siktet inställt på förstaplatsen. Idag har man 100 butiker och kommer i och med denna utökning komma upp i 120 butiker totalt.

Måndag 14 juni 2010

Försäljningen av linser släpps fri

Om regeringens proposition går igenom så kommer du from den 1 januari 2011 kunna köpa dina linser direkt i en matbutik eller på din närmaste mack, utan att du behöver ett giltigt recept från din optiker. Lagförslaget är en del av den nya patientsäkerhetslagen som ska klubbas igenom inom kort i riksdagen.
 

Fredag 11 juni 2010

Lenson tar upp kampen med optikbranschen med TV-kampanj

I dagarna har Lenson rullat ut sin nya reklamkampanj med en nationell TV-kampanj i TV3, TV6 och TV8. Filmerna är framtagna av reklambyrån Gyro tillsammans med Stiller Studios och ämnar att stärka Lensons varumärke. Här kan du ta dig en titt på reklamfilmen.

Måndag 7 juni 2010

Glasögon på nätet - Ny avdelning på Alltomlinser


Nu har vi smyglanserat vår kommande avdelning om glasögon, solglasögon och bågar på nätet. Här kommer du framöver kunna hitta information och erbjudanden kring allt som har med glasögon att göra. Här kan du läsa mer om glasögon på nätet.

 

 

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram