Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheterlinser.asp ⤏ 
november 2018
Facebook Instagram

Onsdag 21 november 2018

Veckolinser - kanske något för dig?!

VeckolinserEndagslinser är smidiga att använda då du enkelt sätter i ett nytt par varje dag och slänger dem på kvällen när du går och lägger dig. Dock är kostnaden för endagslinser dyrare än för exempelvis månadslinser. Månadslinser kan å andra sidan kännas något krångligare att använda då de kräver mer skötsel. Om du går i dessa tankar så kan veckolinser kanske vara något för dig. Här går vi igenom allt du behöver veta om veckolinser.

Fredag 16 november 2018

Får vi bättre syn av blåbär och morötter?

Kost och ögonhälsaAtt det du äter påverkar din hälsa är nog alla medvetna om, men att det även kan ha en effekt på ditt seende är det nog inte lika många som är medvetna om. Vilka livsmedel är det då som hjälper oss förbättra vår syn? Är morötter så bra som vi alltid trott när det gäller vårt mörkerseende? Hur kan blåbär påverka vår syn? Vi reder ut en del av de påståenden som florerar i media och ser även över några gamla myter. Här kan du läsa mer om hur din kost påverkar synen.

Tisdag 13 november 2018

Avaira - Månadslinser från CooperVision

Avaira VitalityAvaira kontaktlinser tillverkas av silikonhydrogel med Aquaform-teknologin. Denna teknik gör det möjligt för linsen att släppa igenom mer syre till ögat vilket gör att ögonen hålls naturligt fuktiga. Du kan läsa mer om de olika modeller som finns att tillgå nedan.

Avaira Toric
Avaira Vitality

Torsdag 8 november 2018

Air Optix - Linser från Alcon

Air Optix AquaAir Optix är en populär kontaktlins från Alcon (Ciba Vision). Kontaktlinsen kommer i ett flertal olika modeller och är en av de mer populära månadslinserna på marknaden men finns även som dygnet-runt-lins. Läs mer om de olika modellerna via länkarna nedan.

Air Optix EX
Air Optix Plus HydraGlyde
Air Optix for Astigmatism
Air Optix Night & Day Aqua

Fredag 2 november 2018

Acuvue - Kontaktlinser från Johnson & Johnson

Acuvue OasysAcuvue är ett av världens största kontaktlinsmärken och går att köpa i ett stort antal olika modeller beroende på vilket synfel du har. Här kan du läsa mer ingående information om några av deras populäraste linsmodeller: 

- Acuvue Vita
1 Day Acuvue Moist For Astigmatism
1 Day Acuvue Moist Multifocal
Acuvue Oasys For Astigmatism
- Acuvue Oasys 1-Day with Hydraluxe
Acuvue Oasys 1-day For Astigmatism With Hydralux

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram