Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
Avaira - Månadslinser från CooperVision
Facebook Instagram

Tisdag 13 november 2018

Avaira - Månadslinser från CooperVision

Avaira VitalityAvaira kontaktlinser tillverkas av silikonhydrogel med Aquaform-teknologin. Denna teknik gör det möjligt för linsen att släppa igenom mer syre till ögat vilket gör att ögonen hålls naturligt fuktiga. Du kan läsa mer om de olika modeller som finns att tillgå nedan.

Avaira Toric
Avaira Vitality

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2021 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram