Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
Air Optix - Linser från Alcon
Facebook Instagram

Torsdag 8 november 2018

Air Optix - Linser från Alcon

Air Optix AquaAir Optix är en populär kontaktlins från Alcon (Ciba Vision). Kontaktlinsen kommer i ett flertal olika modeller och är en av de mer populära månadslinserna på marknaden men finns även som dygnet-runt-lins. Läs mer om de olika modellerna via länkarna nedan.

Air Optix EX
Air Optix Plus HydraGlyde
Air Optix for Astigmatism
Air Optix Night & Day Aqua

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2023 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram