Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
Så källsorterar du dina kontaktlinser och linsförp...
Facebook Instagram

Tisdag 15 oktober 2019

Så källsorterar du dina kontaktlinser och linsförpackningar!

Du är väl inte en av dem som bidrar med att öka tillförseln av mikroplaster till våra hav genom att spola ner dina använda kontaktlinser?! Bra, då kan vi hjälpa dig ytterligare med följande guide till vad du ska tänka på när du återvinner dina använda kontaktlinser och linsförpackningar.  

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2021 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram