Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Blogg../../linser.asp ⤏ 
Besväras du av trötta och kliande ögon?
Facebook Instagram

Torsdag 14 mars 2013

Besväras du av trötta och kliande ögon?

Sitter du och jobbar mycket framför en datorskärm? Märker du av en trötthet i ögonen vid dagens slut? Har du ofta huvudvärk eller smärtor i nacken eller rygg? Om du känner igen dig i ovanstående påståenden så kan du få många tips och råd på hur du kan lindra dessa besvär genom att läsa följande artikel: Ergonomi - Förbättra din syn och ögonhälsa

Artikeln tar upp hur din arbetsplats ska vara utformad för att minimera de problem som kan uppstå när man jobbar långa timmar framför datorn. Du hittar även tips på olika övningar som hjälper dig med din ögonhälsa.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram