Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
Bausch Lomb lanserar Blink NutriTears i USA
Facebook Instagram

Onsdag 5 juni 2024

Bausch Lomb lanserar Blink NutriTears i USA

Bausch + Lomb Corporation har lanserat sitt näringstillskott Blink NutriTears i USA, ett tillskott designat för att behandla torra ögon. Lanseringen följer en klinisk prövning som visade att produkten bidrar till hälsosam tårproduktion och ger märkbar lindring av torra ögon inom så lite som 2 till 4 veckor.

Blink Nutritears

Enligt företaget riktar sig Blink NutriTears mot de grundläggande orsakerna till torra ögon, främjar hälsosam tårproduktion och ger märkbar lindring av torra ögonsymptom på kort tid.

Blink NutriTears består av en patenterad blandning av ingredienser inklusive lutein, zeaxantin, curcumin och vitamin D. Denna blandning har visat sig förbättra ögonsymptomens svårighetsgrad och tårfilmens stabilitet, vilket gör att tårarna stannar kvar på ögonen 33% längre. Detta framkom i en klinisk studie av NutriTears (NCT05481450) som genomfördes på 155 vuxna (i åldrarna 18–65).

Bausch + Lombs varumärke Blink inkluderar även ögondroppar för torra ögon och kontaktlinser.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram