Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
Alcon introducerar TOTAL30 For Astigmatism
Facebook Instagram

Torsdag 5 januari 2023

Alcon introducerar TOTAL30 For Astigmatism

Alcon introducerar TOTAL30 For Astigmatism
Alcon, en ledare ögonvårdsaktör tillkännagav idag lanseringen av  TOTAL30® for Astigmatism, den första och enda återanvändbara kontaktlinsen med Water Gradient-material för astigmatiska kontaktlinsanvändare.
 Total30 For Astigmatism
Med hjälp av Water Gradient-material, som först introducerades med DAILIES TOTAL1®-kontaktlinser, ger TOTAL30 en förstklassig upplevelse för kontaktlinsbärare enligt Alcon. TOTAL30 for Astigmatism är tillverkad av linsmaterial med vattengradient som möjliggör en gradvis ökning till nästan 100 % vatten på den yttersta ytan, så att ögat endast berörs av en mjuk fuktkudde. 

"Med tanke på att astigmatiska kontaktlinsbärare är mer benägna att uppleva torrhet och obehag har vi utvecklat TOTAL30 For Astigmatism för att ge återanvändbara astigmatiska linsbärare total komfort och beprövad stabilitet för exceptionell linsprestanda", säger Ian Bell, President of Global Business & Innovation på Alcon. "Dessa linser är unikt utformade för återanvändbara patienter med krävande behov och erbjuder ögonvårdspersonal Alcons senaste innovation för att locka kontaktlinsbärare."

Marknaden för återanvändbara linser som korrigerar för astigmatism är för närvarande 1,2 miljarder dollar och växer. Eftersom fler patienter med astigmatism bär återanvändbara kontaktlinser ger tillgången till TOTAL30 for Astigmatism inte bara Alcon en möjlighet att vinna marknadsandelar, utan kan också ge exceptionell komfort till linsbärarupplevelsen för dessa astigmatiska linsanvändare.


Detta är den tredje linsen som Alcon har introducerat under de senaste 24 månaderna för den snabbväxande kategorin toriska linser, inklusive två endagslinser: DAILIES TOTAL1 For Astigmatism och PRECISION1® For Astigmatism.

TOTAL30 for Astigmatism kommer att vara allmänt tillgänglig i USA och Europa med början i början av 2023 och lanseringen kommer att expandera till fler globala marknader under året.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram