Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
Johnson & Johnson Vision lanserar Acuvue Oasys Max...
Facebook Instagram

Fredag 17 juni 2022

Johnson & Johnson Vision lanserar Acuvue Oasys Max 1-Day

Johnson & Johnson Vision har fått FDA-godkännande, Health Canada-godkännande och genomfört CE-märkta aktiviteter för sina senaste kontaktlinser, Acuvue Oasys Max 1-Day och Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal. Linserna kommer finnas tillgängliga i sfäriska och multifokala varianter och är designade för att möta flera synkorrigeringsbehov. 

De nya linserna förväntas bli tillgängliga i USA, Kanada och i flera av europeiska länder under hösten.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram