Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
Biotrue Hydration Plus Multi-Purpose Solution
Facebook Instagram

Fredag 3 juni 2022

Biotrue Hydration Plus Multi-Purpose Solution

Bausch + Lomb tillkännagav idag den amerikanska lanseringen av Biotrue® Hydration Plus Multi-Purpose Solution. Den nya kontaktlinslösningen, som är formulerad med bioinspirerade ingredienser, ger mer fukt på linserna, utmärkt rengöring och ett trippelt desinfektionssystem som hjälper till att leverera desinfektion.

Biotrue Hydration Plus Multi-Purpose Solution

Inspirerad av ögats biologi innehåller Biotrue® Hydration Plus 25 % mer hyaluronan (HA), en fuktighetskräm som finns naturligt i tårar för att hjälpa till att fukta kontaktlinserna. Den nya lösningen innehåller också en kombination av ingredienser som kalium och erytritol. Biotrue® Hydration Plus är den enda kontaktlinslösningen som innehåller HA, erytritol och kalium.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram