Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
DAILIES TOTAL1 for Astigmatism
Facebook Instagram

Tisdag 11 januari 2022

DAILIES TOTAL1 for Astigmatism

Alcon har tillkännagivet lanseringen av DAILIES TOTAL1 for Astigmatism, den första och enda Water Gradient-kontaktlinsen för patienter med astigmatism. Linserna kommer att finnas tillgängliga i USA från och med mars.

DAILIES TOTAL1 for Astigmatism

Lansering utökar Alcons portfölj av endagslinser, som redan inkluderar DAILIES TOTAL1 och DAILIES TOTAL1 Multifocal. Alcon uppskattningar visar att toriska linser är det snabbast växande linssegmentet på kontaktlinsmarknaden. Detta innebär en stor möjlighet eftersom ett litet antal astigmatiska patienter för närvarande bär toriska kontaktlinser: uppskattningsvis 32 procent av kontaktlinsbärare har astigmatism, men bara 10 procent av dem bär toriska linser.

DAILIES TOTAL1 for Astigmatism är den första och enda toriska endagslinsen för engångsbruk med vattengradient-ytmaterial. Detta linsmaterial har en gradvis ökning av vattenhalten som närmar sig 100 % vatten på ytan, så allt som rör ögat är en fuktkudde.

Linserna har även två andra teknologier från Alcon:

PRECISION BALANCE 8|4 ® linsdesign: Detta är den beprövade stabilitetsteknologin som används i både PRECISION1 och AIR OPTIX plus HydraGlyde. DAILIES TOTAL1 for Astigmatism är designad för att lösa sig på i genomsnitt 37 sekunder.

SmarTears-teknologi: Frigör en ingrediens som finns naturligt i tårar som hjälper till att stabilisera lipidskiktet i tårfilmen.

DAILIES TOTAL1 for Astigmatism kommer att finnas tillgänglig i USA med hela 2 300 parametrar från och med mars 2022. När de väl etablerats där förväntas linserna rulla ut till ytterligare marknader i slutet av 2022.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram