Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
Menicon lanserar Miru 1day UpSide
Facebook Instagram

Onsdag 22 september 2021

Menicon lanserar Miru 1day UpSide

Menicon har lanserat Miru 1day UpSide som är en endagslins tillverkad av silikonhydrogel med SmartTouch förpackning. Miru 1day UpSide är Menicons första endagslins med silikonhydrogelobjektiv som använder Menisilk Air och NanoGloss Pro teknik. SmartTouch -förpackningen innebär också att varje lins vetter åt rätt håll och kan tas ur och sättas in utan att patienten vidrör linsens inre yta.

Miru 1day UpSide

Miru 1day UpSide linsen finns som multifokal lins, en torisk version kommer att introduceras så småningom.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2023 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram