Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
Acuvue Abiliti 1-Day
Facebook Instagram

Torsdag 9 september 2021

Acuvue Abiliti 1-Day

Acuvue Ability 1-Day
Johnson & Johnson Vision har fått godkännande för linsen ACUVUE Abiliti 1-Day Soft Therapeutic Lenses for Myopia Management av Health Canada, linsen är speciellt utformat för barn mellan 7 till 12 år.

Abiliti 1-Day endagslinser utökar J&J Vision-portföljen för behandling av barn med närsynthet. Tidigare i år godkände FDA Abiliti Overnight, designad och anpassad för att omforma hornhinnan medan du sover.

Närsynthet är en kronisk och progressiv sjukdom som utgör det största ögonhälsohotet under 2000 -talet. Barn under 12 år som får diagnosen närsynthet löper större risk att utveckla hög närsynthet, vilket kan leda till synshotande sjukdomar senare i livet.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2023 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram