Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
Precision 1 och Precision 1 For Astigmatism - Nya ...
Facebook Instagram

Onsdag 10 februari 2021

Precision 1 och Precision 1 For Astigmatism - Nya linser från Alcon

Precision 1 linserna är utformade för att ge komfort hela dagen. Smartsurface-tekniken innebär att varje lins har ett tunt lager fukt på ytan, vilket ger en stor komfort. Linserna kommer att finnas i styrka från -12 till +8, diameter på 14,2 mm och en baskurva på 8,3. Precision 1 är en silikonhydrogellins tillverkade av materialet Verofilcon A.

Precision 1Precision 1 for Astigmatism

Läs mer om Precision 1

Läs mer om Precision 1 for Astigmatism

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2023 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram