Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
Alcon lanserar färgade månadslinser - Air Optix Co...
Facebook Instagram

Tisdag 24 juni 2014

Alcon lanserar färgade månadslinser - Air Optix Colors

Air Optix ColorsNu har du möjlighet att köpa färgade månadslinser med eller utan styrka. Alcon har lanserat Air Optix Colors som är en färgad månadslins. Linserna finns i nio olika färger Grå, Blå, Grön, Pure Hazel, Brun, Sterling Gray, Brilliant Blue, Gemstone Green och Honung. Här kan du läsa mer om Air Optix Colors.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram