Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
Essilor International köper Coastal.com för $430 M...
Facebook Instagram

Torsdag 27 februari 2014

Essilor International köper Coastal.com för $430 Miljoner

Coastal.com har idag via ett pressmedelande (GLOBE NEWSWIRE) meddelat att de ingått ett avtal med Essilor International om ett uppköp där Essilor erhåller samtliga aktier i Coastal.com. Priset per aktie hamnar på CAD$12.45 vilket ger ett totalpris om $430 miljoner Kanadensiska dollar.

Coastal.com är ett världsledande Kanadensiskt optikföretag som äger ett antal framgångsrika webbplatser för försäljning av glasögon och linser online. Bland annat äger man i Sverige Lensway.se.

Essilor är världens främsta bolag inom optiska hjälpmedel. Man finns representerade på fem kontinenter och har idag 55.000 anställda och omsätter 5 miljarder EURO (2013). 2011 kom man på 25 plats i Forbs lista över världens mest innovativa företag.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram