Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Nyheter../../linser.asp ⤏ 
Lensstore lanserar glasögon på nätet!
Facebook Instagram

Onsdag 15 januari 2014

Lensstore lanserar glasögon på nätet!

Lensstore.seNu har Lensstore.se lanserat glasögon på nätet. Du kan nu handla dina glasögon upp till 60% billigare än i butik och välja bland ett av Nordens bredaste sortiment. Slipade standardglas ingår och du kan välja från ett stort urval av kända varumärken med 90 dagars öppet köp.

Sedan tidigare har du även kunnat köpa glasögon från andra linsåterförsäljare som Lensway.se, Lenson.com, SpecSavers.se och Netlens.se. Nu har valmöjligheten utökats ytterligare och Lensstore.se är nog inte den sista kontaktlinsbutiken som väljer att lägga till glasögon i sitt produktutbud.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2023 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram