Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Blogg../../linser.asp ⤏ 
Få svar på dina kontaktlinsrelaterade frågor av Ca...
Facebook Instagram

Onsdag 29 februari 2012

Få svar på dina kontaktlinsrelaterade frågor av Catarina Ericson

Catarina EricsonVi vill passa på att presentera och välkomna Catarina Ericson till Alltomlinser.se. Catarina Ericson är legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet och har en master utbildning från USA som är en tvåårig vidareutbildning inom ögonhälsosjukvård. Till vardags driver hon C-optik synklinik i Kalmar och arbetar även med efterutbildningar för Leg Optiker. Här kan du läsa mer om C-optik och hitta kontaktuppgifter om du skulle behöva fråga något eller boka en undersökning.

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram