Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser ⤏ 
Blogg../../linser.asp ⤏ 
Nu har vi dragit igång vår första TV-kampanj i Kan...
Facebook Instagram

Lördag 3 juli 2010

Nu har vi dragit igång vår första TV-kampanj i Kanal 5

Reklamfilm AlltomlinserEfter att nästan uteslutande jobbat med internetmarknadsföring har vi nu beslutat att bredda vår marknadsföring till TV och på så vis nå en större kundgrupp. Reklamfilmen är framtagen i samarbete med Palladium och har en enkel och informativ framtoning där vi försöker förmedla fördelarna med att inhandla sina kontaktlinser på nätet. TV-kampanjen kommer visas i Kanal 5 och för er som är lite nyfikna på hur det färdiga resultatet ser ut så är det bara att ta er en titt här.

Skicka en kommentar

1 kommentarer:

  • Puha, der er jeg forsat noget helidgere at min styrke kun er pe5 -1,5 og 0, dog med en god bygningsfejl pe5 det f8je med 0.Se5 jeg kan nf8jes med den billigste lf8sning og frit valg pe5 alle stelhylder ( i teorien).Men med briller i det prislag som dig, kan jeg godt se at prisforskellen ikke er det helt vilde.

    /Azka

<< Allt om linser Nyheter - Start

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram