Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser
 ⤏ Blogghttps://www.alltomlinser.se/blogg/2010/02/lenson-lanserar-nytt-utseende.asp
Facebook Instagram

fredag 26 februari 2010

Lenson lanserar nytt utseende

LensOn.com lanserade idag en ny design av sin sajt. Lenson har alltid haft en väldigt ren och användarvänlig design på sin webbshop. Med den nya designen har man lyckats lyfta dessa positiva sidor ännu ett snäpp.

"Vi har anpassat designen och formatet till 2010-talets besökare och internetanvändare. Vår tidigare sajt fick mycket beröm för användarvänligheten och enkelheten, vilket vi självklart tagit med oss. Med den nya designen har vi höjt kvalitetskänslan på alla områden ett steg till, vilket ger oss en bra grund att stå på när vi nu planerar att utveckla vår tjänst ytterligare", säger Johan Bergenheim, Marknadschef och ansvarig för utvecklingsprojektet.

0 kommentarer:

<< Startsida

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram