Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Start > svenska-kontaktlinser > YourLenses > Recensioner
Facebook Instagram

Recensioner YourLenses

  • Recension av Alicja O. (2017-03-19) [ Anmäl recension ]

    Bestälde linser 11/2 och betalade direkt. Fick inga linser och YourLenses svarar inte på mina mejl. Avråder alla köpa någonting hos de.

    /Alicja Ordon-Kozlowska

  • Recension av Åsa H. (2017-03-01) [ Anmäl recension ]

    Det står att mina linser är skickade för nästan 2 veckor sedan men inga linser kommer. Det går inte att ringa företaget och de svarar inte på mail. Sämsta linsleverantören jag beställt ifrån. Aldrig igen. Avråder från att använda yourlenses.

    /Åsa H

  • Recension av Omid N. (2016-07-08) [ Anmäl recension ]

    Mycket nöjd med YourLenses internet butiken. Jag beställde min linser (Proclear 1 Day) på tisdag och fick det på torsdag, snabbt och enkelt med fin förpackning i min brevlåda. Förutom en snabb leverans, erbjöd de lägsta priset hittills jämför med andra företag. Mycket nöjd med affären och rekommenderas.

    /Omid N

  • Recension av Anna E. (2016-06-08) [ Anmäl recension ]

    Beställde Focus Dailies från Yourlenses och fick mina linser på utsatt tid. Såg efter att jag gjort min beställning att Netlens hade halva leveranstiden på sina linser enligt jämförelsen. Något att tänka på om man har bråttom med att få sina linser inför semestern.

    /Anna E

  • Recension av Elin G. (2016-03-23) [ Anmäl recension ]

    De tog tre dagar på sig att skicka... Uselt. Rekommenderas inte. Kommer aldrig tillbaka.

    /Elin George

  • Recension av Erik H. (2015-11-03) [ Anmäl recension ]

    Kan bara instämma, borde ha läste recensionerna innan jag beställde linser från dem. Nu utan linser en vecka senare. (Focus DAILIES) Men fakturan via Klarna kom snabbt. Ännu inget svar på mail max 18 tim? /Erik

    /Erik Hanel

  • Recension av F H. (2015-10-02) [ Anmäl recension ]

    Ångrar bittert att jag ej läste recensionerna innan jag beställde linser från dem. Står att leveransen skall ta 2-4 dagar. Här sitter jag utan linser över en vecka senare. Tar långt tid innan man får svar via mail, ringa dem kan man inte heller. Inte alls en pålitlig sida, rekommenderar folk att beställa från Lensstore framöver, alltid snabba och trevliga.

    /F Hagos

  • Recension av Carl W. (2015-09-10) [ Anmäl recension ]

    Riktigt dåligt företag, tog avsevärt längre tid än vad som angivits att få linserna. När jag sedan kontaktade dem med en frågan om varför jag inte fått linserna än svarade dem med att de haft problem de senaste dagarna. Trots att de vetat om problemen och förseningen av leveransen så nämndes det inte vind beställning.

    /Carl W

  • Recension av Linnéa K. (2015-09-04) [ Anmäl recension ]

    Billiga men man får räkna med att det tar lång tid att få hem linserna. "Snabba" leveranser stämmer knappast...

    /Linnéa K

  • Recension av Emil F. (2015-08-20) [ Anmäl recension ]

    Har skrivit och försökt nå dom 2-3 gånger för att avbryta leveransen, vilket inte gick eftersom de ej svarar på mejl eller går att ringa. Har även försökt nå dom för att skicka tillbaka mina linser pga felköp, men inte svarar de på mina mejl. Sista gången jag handla av dom!

    /Emil Fagerberg

  • Recension av Johan A. (2015-07-14) [ Anmäl recension ]

    De skickade fel antal linser och har ingen telefon support för att smidigt lösa problemet. Jag kommer aldrig handla från dem igen.

    /Johan Andersson

  • Recension av Kundtjänst Y. (2015-01-14) [ Anmäl recension ]

    Hej Carina Tråkigt att höra att det uppstod problem vid beställning och leverans av din order. Vi har makulerat ordern och fakturan för din beställning. Din återkoppling är viktig för oss då vi hela tiden jobbar på att alltid förbättra våra tjänster.

    /Kundtjänst Yourlenses

  • Recension av C L. (2015-01-09) [ Anmäl recension ]

    JÄTTELÅNG LEVERANSTID. Faktura skickas även om inte paketet är mottaget. Mejlade och frågade efter mina linser och fick till svar att de är skickade men jag fick dom inte ändå. Så jag skickade ett mail (eftersom de inte har någon telefonkontakt) att jag inte vill ha deras linser och att de kan makulera min order. Nu får jag påminnelse och har även fått krav på inkassering. Jag kommer INTE att handla från dessa igen!!!! UNDVIK dessa om ni har bråttom och vill undvika strul om det blir något problem med er leverans!

    /C Lindgren

  • Recension av Katarina P. (2013-08-16) [ Anmäl recension ]

    Det gick snabbt och smidigt att beställa mina linser, det enda som drar ner betyget något är att Yourlenses inte har någon telefonsupport. Det borde vara standard idag.

    /Katarina Pettersson

  • Recension av Mats P. (2012-04-10) [ Anmäl recension ]

    Mycket bra Linser, en bra komfort!

    /Mats Persson

12

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Partners | Öppet köp | Press | RSS | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2019 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram