Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Start > svenska-kontaktlinser > Lensstore.se > Recensioner
Facebook Instagram

Recensioner Lensstore.se

  • Recension av Kundtjänst L. (2015-07-15) [ Anmäl recension ]

    Hej Julia! Om du upplever problem med din order är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att reda ut vad som kan ha blivit fel. Ha en trevlig fortsättning! Med vänlig hälsning,

    /Kundtjänst Lensstore

  • Recension av Julia R. (2015-07-14) [ Anmäl recension ]

    Beställde linser från lensstore.se. Nu har det gått över en vecka och inga linser har levererats. Första och sista gången jag beställer linser från detta ställe om jag inte kompenseras för detta.

    /Julia R

  • Recension av Julia H. (2015-03-24) [ Anmäl recension ]

    Supersnabb leverans! Inom ett dygn hade jag linserna.

    /Julia H

  • Recension av Erik J. (2015-01-24) [ Anmäl recension ]

    Gjorde misstaget och beställde linser från Lensstore. Exakt som förra gången dröjde leveransen ordentligt länge. Inte mindre än två veckor. Och då ska det tilläggas att jag använder en högst ordinär lins med en normal styrka.

    /Erik Jensen

  • Recension av Pierre K. (2014-11-14) [ Anmäl recension ]

    Ringde kundtjänst för att kolla om de hade mina typ av linser och styrkor 13/11 tors kl 16:55 precis innan kundtjänst stänger. Den trevliga tjejen sa ja till båda och sa att de ska bli skickade redan samma dag. Fredag 14/11, dagen efter alltså, så fick jag ett sms 13:07 att linserna fanns hos tobakshandlarn. Klockrent snabbt enligt utlovad 1 dags leverans eftersom jag ska utomlands så är jag jäkligt tacksam att jag fick linserna innan utresa. Tack och återkommer med ny beställning. Pierre

    /Pierre Karlssson

  • Recension av Kundtjänst L. (2014-06-17) [ Anmäl recension ]

    Hej Roger, Vad tråkigt att höra vad du har råkat ut för! Ibland tar som sagt en styrka av väldigt många slut på vårt lager. Att linserna sedan finns åter på lager ska i normala fall ta endast 3-4 dagar. Därmed kan vi inte ändra lagerstatus på hela linsen. Vi vill naturligtvis inte att detta ska kunna hända och att våra kunder ska bli missnöjda. Vi vill alltid utveckla och förbättra vår hemsida för bästa kundupplevelse och kommer därför att ta detta vidare för att på så vis förbättra både webbshop och service. Vi beklagar att du känner på detta vis och det gör oss väldigt ledsna att höra att vi förlorar dig som kund. Om du nu skulle välja att beställa hos oss igen är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst för en kompensations-rabatt på din nästa beställning. Ha en trevlig fortsättning! Med vänlig hälsning,

    /Kundtjänst Lensstore

  • Recension av Roger W. (2014-05-28) [ Anmäl recension ]

    Akta er för bluffen att de leverar inom en dag. Beställt linser som de har i lager. Jag får ett mail efter beställning att mina linser är slut! Fick en dålig bortförklaring att om en styrka på en lins är slut kan de inte sätta produkten som helt slut eftersom det finns 40 olika styrkor till. Men det är väl för faan bara att skriva att den delvis slut så slipper man bli blåst. Nä, skit i dom här. Finns så många andra leverntörer som sköter sig bättre.

    /Roger Wiklund

  • Recension av Lensstore K. (2014-02-07) [ Anmäl recension ]

    Hej Hardy, Det var väldigt tråkigt att höra vad du råkat ut för. Är det lagerlinser du beställt ska du ha dem inom 1-2 dagar, andra linser 2-4 arbetsdagar (med undantag för vissa linser). Tyvärr verkar det ha skett flera misstag med din order (hos banken och i lagret hos oss) vilket väldigt olyckligt har orsakat denna försening. Din order är packad idag och du kommer att motta den på måndag. Vi vill självklart kompensera dig för detta, vänligen hör av dig till vår kundtjänst på telefon: 08 - 55 00 25 60 eller e-post: support@lensstore.se så ser vi till att du blir nöjd! Ha en trevlig helg!

    /Lensstore Kundtjänst

  • Recension av Hardy B. (2014-02-07) [ Anmäl recension ]

    Var tidigare nöjd, leveranstid var inte "snabbast", men snabb. Nu har jag väntat i TVÅ VECKOR. PÅ mina mail om vad som hade hänt med beställningen (efter lite mer än en vecka), fick jag först ett standardsvar "vi har tagit emot din beställning". Efter ett till mail fick jag ett trevligt personligt svar "vi har skickat linserna idag", men det gjordes inte. Efter en till påminnelse (jag ser på "mina sidor" att det inte har skickas) hör jag att de inte fanns på lager.. jag väntar och ser inget. /Hardy

    /Hardy Bobermien

  • Recension av Marie D. (2013-05-16) [ Anmäl recension ]

    Jag är grymt nöjd med Lenstore.se! Regelbundet gör jag synundersökning och sedan beställer jag på Lensstore.se. Jag brukar alltid googla min linssort i prisjakt men de är alltid billigast hos Lensstore.se. Smidigt att beställa. Lika förvånad varenda gång eftersom paketet dyker upp redan dagen efter. Platt paket vilket passar mig perfekt, levereras ju på så sätt direkt till min hemadress och jag slipper bege mig iväg. Är mycket mycket nöjd!

    /Marie D

  • Recension av Micke E. (2013-01-17) [ Anmäl recension ]

    Beställde linser och fick dem dagen efter. Super duper snabbt. Är toppen nöjd.

    /Micke Eriksson

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2022 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram