Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Start > svenska-kontaktlinser > Lensway > Recensioner
Facebook Instagram

Recensioner Lensway

  • Recension av Helena O. (2018-01-25)

    Vill bara instämma i övriga kommentarer och tacka för en oerhört snabb leverans av mina beställda linser, de kom dagen efter jag beställt dem.

    /Helena Olsson

  • Recension av Anders G. (2016-06-08)

    Att få sina linser dagen efter man beställt dem är oerhört smidigt. Hatten av för mycket bra service, nu är det bara priserna som behöver justeras något...

    /Anders Gustavsson

  • Recension av Max S. (2015-08-18)

    Har handlat hos dem i flera år och alltid varit nöjd med deras snabba leveranser, kundtjänst är alltid tillgänglig och hjälpsamma de är klart bäst av alla online linsköptällen,det är värt den 50-lapp extra på deras pris.

    /Max S

  • Recension av Stefan H. (2013-06-03)

    Jag beställde glasögon från Lensway och fick min beställning efter ett par dagar, smidigt och enkelt utan strul.

    /Stefan Hägglund

  • Recension av Johanna B. (2013-05-16)

    Lensway är mycket proffsiga. Jag har beställt online och fått leverans innan utsatt datum- det är bra service!

    /Johanna Kristoffersen Bogårdh

  • Recension av Lovisa J. (2013-05-16)

    På Lensway är kundtjänsten hjälpsam, och det är enkelt att hitta produkten man söker. Att man oftast får produkten dagen efter är också ett stort plus. Denna onlinebutik är även prisvärd och genom att köpa via alltomlinser.se får man fri frakt! (väldigt bra!). Letar man efter en onlinebutik som har produkter med bra kvalitet och förmånliga priser, rekommenderar jag Lensway!

    /Lovisa Johansson

  • Recension av Kristina E. (2013-05-08)

    Har ett stort utbud och bra priser. Jag får oftast mina produkter dagen efter, väl paketerade. Seriösa och hjälpsamma om man behöver kontakta dem per telefon el mail.

    /Kristina Ekvall

  • Recension av Erik A. (2013-03-19)

    Jag beställde mina linser på en tisdag och fick dem levererade dagen därpå, mycket snabbt och smidigt. Enda nackdelen var att de inte var billigast på min lins, men det vara bara några kronor som skiljde.

    /Erik Andersson

  • Recension av Support A. (2012-08-27)

    Hej Birgitta, Det problem du beskriver i ditt inlägg berodde på en felaktig prisfil. Några priser hade blivit fel vid uppdateringen från Lensway vilket gjorde att du fick fram fel pris när du gjorde din sökning. Vi ber om ursäkt för detta. Med vänlig hälsning,

    /Support Alltomlinser

  • Recension av Birgitta A. (2012-08-22)

    Kollade på en viss kontaktlins via "Allt om linser" där man ofta får fram billigaste efter prisordning. Men gick man in in på "Prisjakt.se" och även Lensways egen hemsida var priset den här gången 55 kr billigare på detta sätt! (Oftast är det dyrare att gå via Lensways hemsida än via "Allt om linser".) Lite ojust att man ska "måsta" surfa runt varje gång för att hitta lägsta pris.

    /Birgitta Andersson

  • Recension av Lisa S. (2011-12-11)

    Toppen linssida. Absolut billigast att köpa via alltomlinser.se (Billigare än med min studentrabatt..) Otroligt snabb frakt! Har beställt därifrån flera gånger så jag anser det vara en väldigt pålitlig sida.

    /Lisa Stenberg

Fråga vår optiker

Annonser

Partners
  • Synskadades Riksförbund
Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Partners | Öppet köp | Press | RSS | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2019 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.

Följ oss på FacebookFölj oss på Google Plus