Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

Allt om Linser
 ⤏ Kontaktlinser - Crazy linser
Facebook Instagram

Crazy linser

Prisjämför fler Expressions Colors linser


Vad är Crazy linser?

Om du är ute efter något utöver det vanliga när det gäller kontaktlinser så är Crazy linser eller kosmetiska linser det perfekta valet för dig.

Utan några medicinska ingrepp ändrar du enkelt dina ögons utseende på ett sätt du inte trodde var möjligt. Crazy linser har använts flitigt i filmens värld där specialeffekter ofta behöver förstärkas med linsers hjälp. Numera är Crazy linser ett lika naturligt val för den vanliga linsbäraren som för Hollywoodstjärnor om det gäller firande av Halloween, fester eller bara en vanlig maskerad som behöver det där lilla extra.


Pyro
Search best price for T Virus
T Virus
Search best price for White Out
White Out

En faktor som varit avgörande för dessa linsers populäritet är att alla kan använda dem oavsett om man har ett synfel eller inte. Det är dock viktigt att komma ihåg att även om du beställer ett par linser utan styrka så måste du undersöka dina ögon hos en optiker innan du börjar använda dig av dina linser.

Vilka varianter av Crazy linser finns att köpa?

Det finns en uppsjö av märken när det gäller Crazy linser och färgade linser men det mest populära märket är nog WildEyes från tillverkaren CIBA Vision. Det finns nästan en oändlig flora av olika stilar och specialeffekter när det gäller denna typ av linser men några är självklart mer populära än andra. Bland storsäljarna återfinns följande varianter, Red Hot (starkt röd färg), Hypnotic (ett spiralmönster), Wildfire (ett solutbrottsmönster), Knockout (ett X istället för en pupill) och Cat Eye.

Search best price for Black Wolf Eyes
Black Wolf Eyes
Search best price for Goliath
Goliath
Search best price for Manson
Manson

Kan jag använda Crazy linser utan recept?

Du bör absolut inte använda dig av Crazy linser utan att först ha undersökt dina ögon hos en optiker. Detta gäller även dig som inte har något synfel. Anledningen är att Crazy linser måste tillpassas innan användning och detta kan endast göras av en optiker.

Search best price for Banshee
Banshee
Search best price for White Cat Eyes
White Cat Eyes
Search best price for Vampire Red
Vampire Red

Var kan jag köpa kosmetiska linser och Crazy linser?

Där du kan hitta vanliga linser kan du även i de flesta fall få tag på Crazy linser. Det finns även butiker på nätet som specialiserat sig på just denna typ av linser. Var dock noga med att kontrollera att linserna är från välkända tillverkare och att du endast köper linser som ordinerats av din optiker. Dina ögon är känsliga och användandet av icke ordinerade linser kan skada dina ögon allvarligt.

Search best price for Red Cat Eyes
Red Cat Eyes
Search best price for Temptress
Temptress
Search best price for Black Out
Black Out

Hur tar jag hand om mina Crazy linser?

Crazy linser ska hanteras på exakt samma sätt som vanliga kontaktlinser. De ska inte bäras över natten och ska rengöras noggrant med avsedd linsvätska efter dagens slut. Om du inte använt dig av kontaktlinser tidigare rekommenderar vi dig att prata med din optiker för en utförlig genomgång om hur du hanterar och rengör dina linser. Bärtiden för linser varierar från lins till lins, hör därför efter med din optiker vad som gäller för just dina linser.

Erbjudanden månadslinser
Frequency Xcel Toric XrFrequency Xcel Toric Xr
400 kr
YourLenses
Freshlook ColorsFreshlook Colors
190 kr
Lenson
Air Optix Aqua MultifocalAir Optix Aqua Multifocal
557 kr
Lenson

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Partners | Öppet köp | Press | RSS | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2019 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram