Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

https://www.alltomlinser.se/Allt om Linser
 ⤏ Press - Alltomlinser i Dagens Industri, 2007-02-03https://www.alltomlinser.se/alltomlinser-dagens-industri-070203.asp
Facebook Instagram

Alltomlinser i pressen

Förminska textenFörstora texten

Dagens Industri, 2007-02-03

"Linssäljare ska lura amerikanska sökmotorer"
På nio månader har webbplatsen Alltomlinser.se blivit Sveriges största prisjämförelsesajt för kontaktlinser. Sajten ägs av Adrikan HB i Stockholm. Nästa steg för ägarna Adriano Sannelli, Stefan Sällberg och Erik Holm är att pröva affärsidén även i USA.

"Vi har nått nollresultat och tycker att det är dags för nästa steg", säger Adriano Sannelli. Adrikan HB omsätter 1 miljon kronor i årstakt. Affärsidén för Alltomlinser.se är att fånga upp sufare som letar efter information om kontaktlinser på Google och andra sökmotorer. Genom att Alltomlinser.se hamnar högt upp på resultatlistan lockar den många besökare, som kan jämföra utbudet från olika e-handelsbutiker inom optik. När besökaren klickar sig vidare till en av dessa butiker erhåller Alltomlinser.se en avgift. "Alltomlinser.se är störst i sitt segment", säger Kim Lehult, rådgivare inom marknadsföring på internet.

Idén är att kopiera
Adrikan ska samarbeta med ett USA-företag som också arbetar med sökmotoroptimering. Idén är att kopiera den svenska webbplatsen. Men starten kostar ändå 10 Mkr. "I USA blir vår intäkt per besökare två till tre gånger så hög som i Sverige. Vi kan göra nästan allt arbete här i Stockholm", säger Adriano Sannelli. "I vår bransch är resultaten så enkla att redovisa, så för den som är duktig är det lätt att bevisa sitt värde", säger Erik Holm.

JACQUELINE KOTHBAUER
jacqueline.kothbauer@di.se
08-573 650 51Kontaktuppgifter:
ADRIKAN HB
Selmedalsringen 20
129 36 Hägersten
Tel: 08-5000 24 45
Fax: 08-5000 24 01
Orgnr: 969714-0151
Innehar F-skattebevis

Fråga vår optiker

Alltomlinser.se

Om oss | Kontakta oss | Experter | Tipsa en vän | Nyhetsbrev | Sitemap | Öppet köp | Press | Cookies | GDPR

Alltomlinser.se är en oberoende informationssida om kontaktlinser,
inte associerad med någon leverantör eller återförsäljare av linser.

Copyright © 2006-2024 Alltomlinser.se - All Rights Reserved.


Följ oss på FacebookFölj oss på Instagram