Alltomlinser.se - Kontaktlinser i Sverige Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Lensshopper.nl - Contactlenzen

  start
  Populära linser - Focus Dailies Toric
Facebook Twitter InstagramGoogle+

Focus Dailies Toric

Förminska textenFörstora texten
Focus Dailies Toric


  • Kundbetyg 3.4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Läs/skriv recensioner


Focus Dailies Toric är en lins som korrigerar astigmatism, brytningsfel. Linserna används under en dag för att sedan kasseras och ersättas med ett nytt, fräscht par dagen därpå. Focus Dailies Toric är ensam endagslins på marknaden som korrigerar astigmatism. Den är även den första kontaktlinsen mot astigmatism som innehåller "inbyggda komfortdroppar". Varje gång du blinkar frigörs dropparna och återfuktar ögat, vilket gör att linserna känns bekväma.

Eftersom det är endagslinser behöver du inte heller rengöra linserna och du riskerar inte att smutsiga avlagringar byggs upp på linsen. Linsens speciella design med varierad tjocklek gör också att rätt sida hamnar nedåt och att linsen inte roterar på ögat, en egenskap som är nödvändigt för korrigering av astigmatism.

Tllverkaren CIBA Vision är ett världsledande företag när det gäller utveckling och tillverkning av kontaktlinser och linsskötselprodukter. Företaget ligger även långt fram på forskningsfronten.

För toriska linser måste man förutom styrka, diameter och baskurva även ange "axel" och "cylinder". Cylinder talar om hur stort brytningsfelet är, och axel var på ögat det sitter. Sedan linsen släpptes 2002 har det kommit förbättrade varianter med större cylinderstyrka och ökad axellängd. Linsen kan därför idag korrigera för de flesta grader av astigmatism.

Detaljer Focus Dailies Toric

Tillverkare
Alcon/CIBA Vision

Typ
Mjuka endagslinser (toriska linser)

Egenskaper
Bra komfort. Mjukt, återfuktande material.

Material
Nelfilicon A

Styrka
(SPH/PWR) -8.00 till +4.00

Baskurva
(BC) 8.6 mm

Diameter
(DIA) 14.2 mm

Axel
(AX) 90, 180 grader

Cylinder
(CYL) -0.75, -1.50

Paketering
30 linser per ask
RSS Focus Dailies Toric
från 220kr till 318

Recensioner Focus Dailies Toric

Skriv recension »


Inga recensioner av Focus Dailies Toric hittades!
Bli först att skriva en recension genom att klicka på länken ovan.
Endagslinser
Dailies Total 1Dailies Total 1
Pris: 820 kr
Lensway
Daysoft UvDaysoft Uv
Pris: 389 kr
Lensway
Dailies Total 1 MultifocalDailies Total 1 Multifocal
Pris: 1.391 kr
Lenson

Fråga vår optiker
Tipsa en vän
Annonser!Partners!
Synskadades Riksförbund